Beoordelingen van FUZE Kitchen Apeldoorn

Recente recensies

5.0
Lara Schippers
23 september 2022

🤤 heerlijk

Luca
18 september 2022
Henry
18 september 2022

Als vanouds weer heerlijk gegeten ! Blijft een aanrader.

Stefan
16 september 2022

Zeer goed

Miranda van Dam
14 september 2022

Het is altijd weer een feestje om shusi van hun te eten! Lekker gecombineerd met krokant kipstukjes. Altijd snelle bezorging!!!

Violeta
14 september 2022

Heel lekker eten, wij zijn met elk bestelling zeer tevreden. Sushi en warme gerechten smaken heerlijk. Super vriendelijk personeel ook. Ik ben blij dat we Fuze Kitchen hebben geprobeerd en wij zijn snel vaste klanten geworden :)

wietse
12 september 2022

Zoals altijd; heerlijk eten, goed verpakt, snelle bezorging en nette bezorger. Bedankt weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
10 september 2022

Al een aantal keer bij Fuze besteld en niet voor niets, zeer goed eten en de opgegeven bezorgtijd klopt altijd.

Footjeivie
10 september 2022

Altijd kwaliteit en over heerlijk. Toppers!!!.

Geissler
6 september 2022

TOP!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Omer Yildirim
5 september 2022

Heerlijk eten! Wij bestellen altijd bij Fuze kitchen, echt nooit teleurgesteld. Sushi, pokebowl en wok is superlekker

Monique van Es
4 september 2022
Hashemi
30 augustus 2022

Goede service. Zelfs had ik een verkeerde gerecht gekozen maar na een telefoontje werd dit netjes en goed opgelost. Zeker een aanrader!

Miranda van Dam
28 augustus 2022

Het eten was weer heerlijk! Lekker vers en goed van smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michorius
27 augustus 2022

Fantastische pokebowl's! Smaken heerlijk!

K
26 augustus 2022
Schippers
25 augustus 2022

Heerlijk!

Roy
18 augustus 2022

Heerlijke sushi. Lekker vers gemaakt. De bezorger was eerder dan de aangegeven tijd gekomen.

Schippers
18 augustus 2022

Heerlijk eten

Meike Borghoff
17 augustus 2022

Lekker gesnackt! Bedankt voor de extra kroepoek. Hebben we lekker van gesnoept!

Roy
16 augustus 2022

Heerlijke pokebowls met lekkere verse producten. Snelle bezorging

Noor
10 augustus 2022

Eerste keer besteld bij jullie. Het was heerlijk en veel.

Pieter
7 augustus 2022
Ellen
6 augustus 2022

Zoals altijd…Super lekker en meer dan genoeg eten.

Geissler
6 augustus 2022

Snelle service en heerlijke gegeten. Top gedaan.

Frank
5 augustus 2022

Wederom fantastisch, thanks voor de mini loempia’s. Wordt gewaardeerd!

Miranda
3 augustus 2022

Zoals altijd weer heerlijk!!! Vriendelijke mensen en snelle bezorging 😃

Footje
3 augustus 2022

Heerlijk gegeten

Monique
29 juli 2022

Was weer geweldig! De 2 samengestelde pokebowls waren heerlijk! Alles lekker vers!

Michiel Slot
28 juli 2022

Nieuwe gerechten uitgeprobeerd die super lekker waren. We worden steeds blij verrast door Fuze. Top!

Sanne
27 juli 2022
Roy
25 juli 2022

Altijd goed hier. De bezorger was ruim binnen de aangegeven tijd hier. Heerlijke poke bowls!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vootje
24 juli 2022
Anisa
23 juli 2022

Hele snelle bezorging en heerlijkkkkkkkkkk eten

Yvonne
23 juli 2022

Het was wederom super 🙂

wietse
23 juli 2022

De pokebowl was weer top Altijd snel geleverd,

Adri van Ommen
21 juli 2022

De pokebowl was weer toppie. Gezonde fastfood voor een mooie prijs. Heerlijk

Daan
20 juli 2022

Altijd snel geleverd, altijd mega lekker en goede prijzen. Ik bestel al maanden nergens anders meer als ik pokebowl of wokgerechten wil.

Eric
15 juli 2022

Zeer goed en lekker eten en zeer vriendelijk personeel

Sylvia
8 juli 2022
Rachel
8 juli 2022

Ruim binnen de tijd 3 goedgevulde en kraakverse pokébowls ontvangen. Erg lekker en prima prijs-kwaliteit verhouding!

Rozema
7 juli 2022

De lekkerste sushi en poke bowls van Apeldoorn!

Michiel Slot
6 juli 2022

De eerste bezorging was niet compleet, dit werd binnen 5 minuten goed opgelost. Daarna was het weer erg lekker eten!

Thomas
4 juli 2022

Altijd erg goed! Dit keer was er een foutje gemaakt met de toppings, na een belletje kwamen ze binnen 20 minuten met een nieuwe pokebowl. Niets dan lof over deze zaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem Veldhoen
4 juli 2022

Is echt een aanrader, heerlijke maaltijden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joyce
3 juli 2022

Super service, snelle bezorging en lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schippers
3 juli 2022
K
2 juli 2022
Brandon
1 juli 2022

Het was echt lekker

Mirka
29 juni 2022

Heerlijke pokebowl en crispy kip sushi binnen de beloofde tijd bezorgd!

Pat
29 juni 2022

Erg lekkere poke bowl! Met courgetti ipv rijst! Veel smaak en vers! Op tijd klaar toen ik het kwam halen.

Gerritse
28 juni 2022

Weer heerlijk gegeten. Zowel de visbox als de Shusi box zijn echte aanraders

Lorenzo
26 juni 2022

Het was weer goed! 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tijssen
26 juni 2022

Wij bestellen hier regelmatig. Alles is heerlijk en super vers. Wij bestellen nergens anders meer de pokibowl!!

Linde
24 juni 2022
Afra
22 juni 2022

Lekker eten, snel klaar, aardig personeel!

Sylvia
17 juni 2022
Ronald
17 juni 2022

Was weer heerlijk, zeer rijk gevuld en uitstekende kwaliteit. Zeker terugkerende klant.

Sylvia
11 juni 2022
Gerritse
10 juni 2022

Weer heerlijk gegeten. Altijd vers en lekker. En goede service.

Marion
8 juni 2022

Altijd goed en op tijd en super kwaliteit

L de Wijs
6 juni 2022

De bezorging was precies op tijd en het eten was weer geweldig: heel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
3 juni 2022
Elsa
2 juni 2022

Zoals altijd heerlijk eten! Ook het bezorgen ging weer snel en ook vandaag weer een super vriendelijke bezorger. Top! 🤩

Gerben
31 mei 2022

Erg lekker.

Sylvia
29 mei 2022
Sharon
26 mei 2022
Gea
26 mei 2022

Verse maaltijden, snelle bezorging

Bert
24 mei 2022

Heerlijk, vers en smaakvol!

Ines Bijloo
24 mei 2022

Na een verkeerde bestelling goed opgelost! Echt top. Altijd heerlijk eten.

Julian te Riele
21 mei 2022

Vaste klant, altijd heerlijke pokebowl en aardige en goede service met gratis extra! Helemaal super!!

van Es
12 mei 2022

Elke keer weer een feestje, goede vriendelijke service en echt lekker eten!

wietse
9 mei 2022

Eten is van goede kwaliteit en goed warm! Bedankt!

Watti
8 mei 2022

Lekker hoor en lekker vlot bezorgd.

Jelle Kuiper
5 mei 2022

Heerlijk was dit, mijn eerste pokebowl. Ik kon de tijd van bezorging die ik graag wilde niet vinden dus had dit in notities gezet. Hiervoor ben ik specifiek gebeld dat dit mogelijk was. Superfijn! (En nog een extra fanta erbij ook is wel toppie)

a&w
4 mei 2022

Wij zijn altijd super tevreden, ze regelen ook altijd mijn sushi zonder avocado ;) toppertjes zijn het!!!!

RZ
2 mei 2022

Het was weer even lekker als altijd, alleen zat er deze keer erg weinig rijst in. Iets wat andere keren beter in verhouding was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Altijd zoooo lekker!
30 april 2022
Gerard
25 april 2022

Zoals altijd wat je ook besteld, lekker en vers. Niet vergeten klantvriendelijk.

Esther
22 april 2022

Was weer helemaal top! Onze favoriete pokebowl.

Sanne
21 april 2022
Nick
20 april 2022

Grote porties, netjes op tijd en smaakte goed 😊

Gerard
16 april 2022

Toppers

Jacqueline
7 april 2022

Fantastische poke bowls! Zeer goed gevuld en erg lekker. De wachttijd op de bezorging is wel erg lang.

Marion van der Schaaf
31 maart 2022
Miranda
31 maart 2022

Zoals altijd, heerlijk! Vers smakelijk goeie service en snelle bezorging!

S
26 maart 2022

Eten is van goede kwaliteit en goed warm! Bedankt!

Stefanie
23 maart 2022

Lekker en snel bezorgd

Sanne
22 maart 2022

Bestel regelmatig bij Fuze. Altijd lekker eten!

wietse
16 maart 2022

Jammer deze keer was het eten slecht . Zeer flauw en het vlees zeer taai en de loempia's waren koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Haak
13 maart 2022
Sanne
9 maart 2022
wietse
7 maart 2022

Bestelling keurig op tijd geleverd. Het eten was heerlijk, en ook goed warm. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kitty
7 maart 2022
Margreet
5 maart 2022

Ik bestel hier regelmatig. Altijd een snelle levering (zelf eerder dan verwacht) en heerlijk eten. Gratis kroepoek en een blikje drinken, geweldig!!

Sharon
3 maart 2022

Dol op jullie pokebowl! Altijd vriendelijke bezorgers!

Charlotte
2 maart 2022
A.N
2 maart 2022

Snel bezorgd en heel lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
28 februari 2022

Het was weer prima

Ellen
26 februari 2022

Gezond én heerlijk eten! Poké bowl is helemaal naar wens samen te stellen en er is veel keuze. 😍

Mischa
21 februari 2022

Nooit te weinig en altijd lekker.

Miranda
21 februari 2022

Het eten was heerlijk en de bezorging binnen de afgesproken tijd ga zeker weer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
18 februari 2022

Door weer en wind 👌🏼 Het was weer heerlijk!

Rick
17 februari 2022

Perfect optijd en heerlijk zoals altijd

Henk Schimmel
17 februari 2022

Deze keer was alles prima

Thijmen van den brink
15 februari 2022
wietse
14 februari 2022

Prima bezorging, veel eerder dan verwacht. Eten was heerlijk en een royale portie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rene
13 februari 2022

Vriendelijk personeel en erg lekker eten!

Sander
13 februari 2022

Erg lekkere poke bowl

Henk Schimmel
13 februari 2022

Eten was goed qua smaak en temperatuur, het was alleen vervelend dat een bakje zeewiersalade niet goed heeft dicht gezeten, dus alle zeewiersalade lag door de hele tas over al het andere eten,

Kitty
8 februari 2022

Het eten was erg lekker. Vergeleken met eerdere bestellingen vond ik vooral de verse groenten beter bereid. Knapperig en mooi van kleur.

Dianne Schroten - Kruithof
6 februari 2022

We hadden 2 pokebowls besteld, heerlijk vers , lekker gezond, een aanrader. De wok shrimp bowl is favoriet bij mijn man.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lize
5 februari 2022

Ik kom bijna wekelijks langs voor een pokebowl! Heerlijk eten, grote porties, goede prijzen en super lieve medewerkers! Ik ben Fan!

Sylvia
5 februari 2022
Ine Huisman
31 januari 2022

zoals altijd weer heerlijk. ze hebben hier de beste Pokebowls en het eten is altijd goed warm als het bezorgd wordt. vriendelijke bezorger en als je wat langer moet wachten altijd een extraatje. een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Es
30 januari 2022

De pokebowl was weer voortreffelijk! Alle ingrediënten zien er mooi uit, smaken goed en het is mooi opgemaakt.

Gerritse
29 januari 2022

Weer heerlijk gegeten. Altijd vers en goed eten. Top eten en personeel. Het eten werd zelfs bijna een half uur eerder bezorgd dan aangegeven.

Nynke Peeters
27 januari 2022

Complimenten voor het eten. Bezorgster was vriendelijk en netjes, maar moest ongeveer 1.5 uur wachten op mijn bestelling. Was een beetje lang!

Marjolein
27 januari 2022
Ellen
26 januari 2022

Heerlijke poké bowl! 🤩 En super service.

Ak
26 januari 2022

Meest lekker Poke Bowl 👌🏻

Miranda
24 januari 2022

Heerlijk eten zoals altijd en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mira
23 januari 2022

Altijd goed, genoeg en lekker eten. Altijd op tijd of eerder (zsm, sneller dan voorspelde tijd in e-mail). Ons favoriete restaurant🥰 Bedankt weer!

Merel
21 januari 2022

Heerlijk eten, vriendelijke mensen! Mijn favoriete plek!

Margreet
19 januari 2022

Wederom een super gevulde pokebowl. En heel snel bezorgd!

Celine
19 januari 2022

Top! Het eten is altijd heerlijk en de service is super!

Monique van Es
16 januari 2022

Weer geweldig!

wietse
14 januari 2022

Eten zoals altijd erg lekker. Bezorging altijd op tijd en goed heet en goed verpakt.

Caecilia
14 januari 2022
Charlotte
12 januari 2022
Ronald
12 januari 2022

Goede hoeveelheid, erg lekker en vriendelijke berzorger! Een aanrader!

Rutgers
10 januari 2022

Heerlijke pokebowls !

Van Dijk
9 januari 2022

Erg lekker ,zowel de wok box met kip en beef als de pokebowl. Ruime porties. Prima

Terpstra
8 januari 2022

Heerlijk eten, precies genoeg! Zeer goede kwaliteit! En ook nog eerder bezorgd dan via de mail aangegeven, heel netjes.

AJ
8 januari 2022

Heel lekker eten. De bezorging was iets later dan afgesproken. Hier hoefde ik al niets over te zeggen, omdat ze iets extra's hadden meegenomen om dit goed te maken. Dat vond ik klasse!

wietse
6 januari 2022

Eten zoals altijd erg lekker. Bezorging altijd op tijd en goed heet en goed verpakt.

N. Nittka
5 januari 2022

De pokebowl was goed op smaak en lekker veel van alle mix-ins en niet zoals je vaak ziet bijna alleen maar rijst. De inktvisringen waren ook super goed, totaal niet taai zoals je wel vaak ziet. Bezorger was prima op tijd en heel vriendelijk.

Lisa
4 januari 2022

Bezorging was wel wat later maar het eten was heerlijk!

Sietske
3 januari 2022

Heerlijk gegeten, snelle en vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
29 december 2021

Lekker eten, ruime porties en knapperige patat!

L.
29 december 2021

Het was heel erg lekker!

Mira
29 december 2021

Zoals altijd; heerlijk eten, goed verpakt, snelle bezorging en nette bezorger. Bedankt weer!

Ruiters
23 december 2021

Lekkerste pokebowl van Apeldoorn! Na het debacle van de PokeBowl King met zijn zure rijst en niet verse ingrediënten! Hier alles super vers en lekker!!

Onze favoriete zaak
23 december 2021

Netjes op tijd of anders regelen ze een passende oplossing. Aardige bezorgers, warm eten bij aankomst en het eten zelf is ook echt heerlijk. Prijs van de tapas box is een beetje aan de hoge kant. Maar omdat deze zo lekker is bestellen we m toch regelmatig. Tot de volgende bestelling!

Daniëlle
21 december 2021

Sneller bezorgd dan verwacht. Kwaliteit weer super, was heerlijk!

Cor Verdoes
20 december 2021

Sneller geleverd dan aangegeven, lekker op smaak. Altijd goed bij FUZE kitchen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik Veldwijk
18 december 2021

Eten was heerlijk, nog lekker warm en de bestelling was er best snel ondanks de tijd. Hier gaan we zeker vaker bestellen.

Haak
13 december 2021
van Es
13 december 2021

Het was wederom geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manuela van setten
10 december 2021

Goede pokebowl. Vriendelijke bezorging. Super lekkere maaltijden

Anja Dijkman
10 december 2021

Het was weer een heerlijke pokebowl

Monique
9 december 2021

Was heerlijk!! En super snel bezorgd!! 👍🏼👍🏼

Margreet
2 december 2021

Wederom heerlijk gegeten! Dit keer de wok met Teryaki saus genomen, gesmuld! En alweer zo’n snelle levering, ze doen wat ze beloven!

Mike
30 november 2021

Weer een top service!!!

Tim en Petra
29 november 2021

De pokebowl en de noedels smaakten heerlijk. Het was vers, goed gevuld voor een prima prijs. Wij gaan hier zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Madeleen de Vos
28 november 2021

Altijd lekker, goed en snel met bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mapo
25 november 2021
Esther
25 november 2021

Helaas 1 bowl met 2 onjuiste ingrediënten, niet zoals besteld. Smaakt prima maar helaas met sesam waar ik allergisch voor ben. Dus maar wat pokebowlen met familieleden gewisseld en dus niet op wat ik had besteld. En de andere ook niet door de wissel. Graag hier wel op letten volgende keer. Dus dit keer 1 ster minder ivm de ingrediënten

MSL
25 november 2021

Supersnelle bestelling en heel lekker.....had alleen wel extra proteïne besteld maar t was helaas een gewone portie :(

Marga
24 november 2021

Zoals altijd weer super goed , vers en op tijd bezorgd ! De enige zaak in Apeldoorn waar we poki bowl bestellen , alle zaken geprobeerd maar nergens beter als bij jullie !

Simone
24 november 2021

Weer heerlijk gegeten en vriendelijk ontvangen!

Marielle
24 november 2021

Helaas heeft niemand de gerechten helemaal opgegeten.. smaken zijn vlak en niet heel lekker klaargemaakt..

Celine
14 november 2021

Echt top! Bezorger bood excuses aan dat hij wat later was (5 min), maar voor dit lekkere eten willen wij wel wat langer wachten!

Mira
14 november 2021

Heerlijk eten, goede hoeveelheid en vriendelijke bezorger. Eten was alleen niet heel erg warm meer. Dit omdat de bezorger ondanks mijn aanwijzingen in de opmerking ons huis niet kon vinden. Ik adviseer hem voortaan eerder te bellen zodat hij minder lang hoeft te zoeken en wij ons eten warmer krijgen.wij hebben nu 2 uur op ons eten gewacht (besteld op zaterdag 18u, dus wel tijdens de 'spits'). Geen ramp, gewoon een tip voor de volgende keer. Eten was nog prima.

Mick
12 november 2021
Ines Bijloo
9 november 2021

Wat een top service! Iets verkeerds gegaan met bestelling en heel fijn opgelost! Eten was weer heeeerlijk.

AB
7 november 2021

Prima eten snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

GerdieK
6 november 2021

Supersnel geleverd en errug lekker. Ruim hoeveelheden mix-ins ook. Dat is bij andere zaken nogal eens minder. Volgende keer dus weer hier. 😃

Esther
5 november 2021

Waa weer heerlijk en mooi op tijd. Voor ons is fuze nummer 1 qua pokebowls.

Celine
4 november 2021

Echt top! Heerlijk eten en super bezorging!

Sander
3 november 2021

Heerlijk eten snel geleverd top

Richard
3 november 2021

Heerlijk en goed gevulde wok box ontvangen. Zelfs met bezorgen prima op temperatuur. Texas chicken strips ook heerlijk als side-dish en lekker crispy, dat lukt ze bij Domino's niet is mijn ervaring. Helemaal tevreden zeker een aanrader!

Derya
3 november 2021

Super lekker vooral de kip in de poke bowl 😍😍

Miranda van Dam
31 oktober 2021

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten!

wietse
26 oktober 2021

Was heerlijk eten en super snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

YL Kramp van Dijk
25 oktober 2021

Weer een heerlijke pokebowl. Super vers. De saus per ongeluk vergeten erbij te doen....even een belletje en in no time werd dat nagebracht met keurig excuus en notabene gratis warme loempiaatjes! Elke keer weer een feestje...

Vera
24 oktober 2021
Ilse
24 oktober 2021

Was heerlijk eten en snel bezorgd!

Kimberley
22 oktober 2021

Het eten is altijd super goed en rijkelijk belegd bij Fuze, het personeel is heel erg vriendelijk en ik raad het altijd graag aan mijn vrienden aan :)

Monique
19 oktober 2021

Altijd enorm tevreden, zo ook vandaag! Dat het eten lekker is wisten we al, maar normaal halen we het eten op...dus vandaag was onze eerste ervaring met de bezorging. Deze was top geregeld! Duidelijk een melding wanneer we de bestelling konden verwachten, vriendelijke bezorging en goed ingepakt waardoor het eten goed heet was. Prijs kwaliteit is super en de hoeveelheid is ook erg goed. Wij hebben altijd nog wat over voor de lunch de volgende dag :) We hebben nog niet alles van het menu gegeten, menu A is onze favoriet! Aanrader!

Jordy
14 oktober 2021

Super eten en snel. Leuke verrassing erbij voor een verjaardag. Top zaak!

Van Es
11 oktober 2021

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rienie
3 oktober 2021

Zoals altijd voortreffelijk.

SK
2 oktober 2021

Geen verbeterpunten! Het was zoals gewoonlijk weer heerlijk! KWALITEIT EN SMAAKVOL!

CDEF
1 oktober 2021

Uitgebreide keuze met grote zorg bereid, prima service en enorm smaakplezier

Mike
27 september 2021

Lekker eten voor een goeie prijs

Kirby
26 september 2021
C
25 september 2021

Heerlijke wok gegeten. Super leuk dat ze er een blikje frisdrank gratis bij doen, toen ik mijn bestelling kwam ophalen zei de kok " ik heb er nog lekkere loempia's voor u bij gedaan geniet ervan" super lief en mega lekker!

Susan
17 september 2021

Zoals altijd was het heerlijk, aldus mijn dochter (zelf eet ik geen sushi). Lekker vers en bezorgd op de tijd die afgesproken was

Simone
14 september 2021

Heerlijke pokebowls. Hele vriendelijke mensen ook!

Angela
14 september 2021

Super lekkere sushi, en snelle bezorging

Madelon
11 september 2021

Helaas geen avocado terwijl ik het 2x erin had besteld

Danielle
10 september 2021

Het eten was weer erg goed

Kitty
8 september 2021

Heerlijk eten en nog gloeiend heet als het op tafel staat.

Daniëlle
6 september 2021

Binnen de aangegeven tijd bezorgd. Het eten was ook weer helemaal goed! Enige 'minpuntje': Het drankje zat er niet bij. Volgende keer beter :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rienie Franssen
5 september 2021

In één woord ? PERFECT...

Helga
5 september 2021

Snelle bezorging en goede kwaliteit! Gezond en lekker, wat wil je nog meer? Bedankt voor de keurige service en de vriendelijkheid

Marga
4 september 2021

Zoals altijd prima ! Jammer dat de actiecode niet werkte maar werd keurig hiervoor gebeld met een oplossing 👍

Caecilia
4 september 2021

Echt verse sushi. Heerlijk. Bezorging keurig op tijd.

Frank
28 augustus 2021

Altijd goed. Veel en snelle bezorging. Top zaak!

wietse
28 augustus 2021

Super goede en snelle service, het eten was zoals gewoonlijk weer top!

A. Isik
28 augustus 2021

Was heerlijk!

Marlies
24 augustus 2021

Heerlijk eten en snel bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!

De vries
21 augustus 2021

Super goede en snelle service, het eten was zoals gewoonlijk weer top!

Dennis
20 augustus 2021

Snel bezorgd, en lekker eten

Bastiaan
19 augustus 2021

Poke bowl kip besteld, moest hem om 16:00 uur ophalen vanwege werk. Stond perfect op tijd klaar en was heerlijk van smaak👌🏼👌🏼

San
18 augustus 2021

Hartelijk dank voor het lekkere eten en zeker weten tot de volgende keer!

Ellen van Veenendaal
15 augustus 2021

Het was, net als de vorige keren, weer heel erg lekker en de bezorger was stipt op tijd en erg vriendelijk.

Van der eijk
15 augustus 2021

Super vers , heerlijk gegeten

Sylvia
14 augustus 2021
wietse
13 augustus 2021

alles was weer prima in orde

K. Unij
9 augustus 2021

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefan
9 augustus 2021

Goede kwaliteit eten met goede porties, vriendelijke service en snel. Alles was goed in orde hier het enige puntje van kritiek dat ik heb is dat ik de saus miste of te weinig saus had voor het geheel in mijn gon bao zit weinig tot geen saus waar ik wel op hoopte. De babi pangang had daarin tegen meer saus maar ook niet veel. Verder alles geweldig lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
6 augustus 2021

Super lekker. Goed warm!

Frank
6 augustus 2021

Beste pokebowls van Apeldoorn by far, al meerdere keren besteld. Daarnaast vandaag ook een aardige gast voor de deur voor de bezorging

Esther
5 augustus 2021

Was weer top en weer super lekker.

Monique
4 augustus 2021

Erg lekker gegeten. Snel bezorgd en het was nog goed warm.

Sander
3 augustus 2021

Prima eten goede service 👌👌

KL
3 augustus 2021
Jolien
1 augustus 2021

Erg tevreden over mijn wokbowl; ruime portie, goed gevuld en de kip was mals. En het was nog lekker warm. Bezorging was op het aangegeven tijdstip, vriendelijke dame.

Ria
29 juli 2021

Heerlijk en mooi op tijd bezorgd.

wietse
26 juli 2021

alles was weer prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De vries
25 juli 2021

Super service en super snelle bezorging! Elke keer weer en zeker de volgende keer weer😊

Kaat
22 juli 2021

Snel, duidelijk, goede communicatie en weer heerlijk

Sevak Mosesian
20 juli 2021
Kelly
16 juli 2021
math pinxt
16 juli 2021

het was wederom heel lekker

Martijn
16 juli 2021

Erg lekker gegeten, kwantiteit en kwaliteit erg goed. Personeel ook heel vriendelijk.

Roel
15 juli 2021

Grote porties en lekker

Dennis
10 juli 2021

Zoals altijd, erg lekker, warm, en snel bezorgd. Toppertje in Apeldoorn

Karin
5 juli 2021

Prima kwaliteit, snel klaar en ruime keuze. Wij komen zeker terug !

Samara
4 juli 2021

Eten was warm en lekker, bezorging was precies op tijd. Prima. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne
4 juli 2021
Gabrijela
3 juli 2021

Super lekker en echt grote porties

Kenly
28 juni 2021
Ellen
28 juni 2021

Net zoals de vorige keer, heerlijk en bezorging ook toppie. 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal H
26 juni 2021

Vriendelijke bezorger was keurig op tijd en het eten was weer heerlijk! Ook dochter van 2 heeft heerlijk mee gegeten 👍🏽

Marga
26 juni 2021

Zoals altijd was het weer heerlijk , precies op de afgesproken tijd bezorgd. We blijven dit de lekkerste van Apeldoorn vinden. Laatst ook sushi besteld. Deze was ook heerlijk

Roel
26 juni 2021

Vorige x geen sesamzaadjes, nu geen dressing. 1e bestelling was veelbelovend daarna steeds slechter helaas.

Zainab
26 juni 2021

Heerlijk! De wok smaakt vers en is rijkgevuld met groente. De pasteitjes zijn krokant van buiten en smeuïg van binnen. Onwijs genoten, zie op naar de volgende keer!

Niels
25 juni 2021

Altijd heerlijk eten en top bezorging. De beste poke bowls die ik tot nog toe in Apeldoorn ben tegengekomen en ook de (udon) wokbox is heerlijk

Saskia
25 juni 2021
Claudia
24 juni 2021

Heerlijk en ook nog een snelle bezorging

Martine
22 juni 2021

Vers, lekkere smaken en vlot bezorgd. Goede prijs-kwaliteit

Henry
21 juni 2021

Wij bestellen regelmatig bij Fuzekitchen en zijn nog nooit teleurgesteld. Goede kwaliteit, verse ingrediënten en heerlijke smaken. Vandaag op vaderdag zelfs een leuk presentje. Erg leuk 👍🏻 Een echte aanrader dus. Wij hebben onze laatste bestelling hier nog lang niet gedaan !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cobie Volkers
20 juni 2021

Wederom heel lekker gegeten van een royale leverantie waarvan we nog wel een keer kunnen lunchen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mischa
20 juni 2021
E.D
19 juni 2021

Voor Fast Comford Food echt een aanrader! Goede prijskwaliteit verhouding en de portie grootte was perfect.

Afra
16 juni 2021

Lekker vers en goede service! We gaan vaker bestellen.

Marya
15 juni 2021

Heerlijke pokebowl, zeer goede kwaliteit! Ik ga vaker bestellen.

Miranda van Dam
13 juni 2021

Weer heerlijk eten zoals gewoonlijk en super snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
12 juni 2021

Het eten was er snel, alles was keurig verpakt! Het eten was heerlijk! We hebben allemaal genoten!

Saskia
12 juni 2021
YL Kramp van.Dijk
11 juni 2021

Opnieuw heerlijk!!Pokebowl supervers. Erg leuk dat we een blikje drinken en.een.zak.cassavechips erbij kregen. Klein.punt wat opviel.was dat de hoeveelheid.wat.minder was dan.we.gewend.zijn.(tweemaal.eerder.besteld).

Ellen
11 juni 2021

Heerlijk ik kan er niks anders van maken

Anja
8 juni 2021

Helaas zat er nauwelijks saus op. Normaal is dat meer dan in orde. Vandaag was de saus nauwelijks te proeven.

Roelof
7 juni 2021

Eten was heerlijk. En werd ook keurig op tijd bezorgd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
4 juni 2021

Weer heerlijk en genieten van de beste pokebowl van Apeldoorn. En nog dank voor de leuke felicitatieboodschap en het extraatje.

Anoniem
3 juni 2021

Twee pokebowl besteld. Stond precies op de afgesproken tijd klaar. Pokebowls waren goed gevuld en super lekker.

wietse
30 mei 2021
Pinxt
29 mei 2021

heel lekker

Eva
26 mei 2021

Favoriet! Wij zijn vaste klant

Sylvia
24 mei 2021
S Korkmaz
23 mei 2021

Zoals altijd weer super lekker! Klein foutje met de bestelling waarna het direct heel snel is opgelost! Eén van de lekkerste en vriendelijkste tenten in Apeldoorn.

cvd
22 mei 2021
Sabine
22 mei 2021

Gisteravond voor het eerst eten besteld en afgehaald bij fuzekitchen, wat een heerlijk eten en ontzettend aardige mensen! Speciaal vanuit Vaassen gekomen, en die rit gaan we vast nog vaker maken!

Helga
15 mei 2021

Goede kwaliteit, sushi rijst smaakvol en andere ingredienten vers en lekker. portie pokebowl ook mooi groot. Al met al een aanrader. Wij gaan zeker vaker bij jullie bestellen. Bedankt.

Greet Mossink
15 mei 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd!

YL Kramp van Dijk
15 mei 2021

Opnieuw erg lekker gegeten!! Deze keer een.pokébowl. Super vers! Ruim voldoende!

Roel
14 mei 2021

Enige wat miste was de roasted sesam. Verder heel lekker

Saskia
13 mei 2021
Immie
13 mei 2021
Menno
11 mei 2021
Esther
9 mei 2021

Weer heerlijk genoten van de pokebowl.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kelly
8 mei 2021
Jeanette
6 mei 2021

Met collega's bestelling geplaatst. Werd keurig op tijd bexorgd. Nette service en super lekker. Hele ruime porties. We hebben genoten ook van het drankje. Hartelijk dank daarvoor!

Anoniem
6 mei 2021

Heerlijk eten en geweldige service. Snel bezorgd en vriendelijk!

Susanne
5 mei 2021

Als altijd, uitstekend eten en bezorgen. Ook speciale wensen zijn geen probleem.

Derya
5 mei 2021

Alles was heerlijk!

indi
2 mei 2021

Op de afgesproken tijd geleverd en heel lekker! Top service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Louise
2 mei 2021

Mijn favoriet! Snelle bezorging! Ze gaven aan dat het eten met 60 minuten bezorgd zou worden maar waren er al met 15 minuten. Helemaal super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eva
1 mei 2021

Top eten. Vriendelijke mensen en super optijd. Grote porties en warme gerechten ook echt warm. Wij bestellen hier wekelijks nu!

Adri
28 april 2021

Een verademing om eindelijk eens lekker én gezond eten te kunnen bestellen

Lorenzo
27 april 2021

Was weer perfect voor elkaar zoals altijd. Bezorging ook snel.

Ellen
27 april 2021

Heel lekker eten en bezorging mooi op tijd. Gaan zeker vaker bestellen.

Karin
27 april 2021

Prima service! En eerder bezorgd dan aangegeven!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther Sengers
27 april 2021

Was weer heerlijk. Begin al bijna standaard te worden. Ik roep heb geen zin om te koken, zullen we..... en dan ja ...pokebowl. En uiteraard bij fuze. Dit keer ook nog een wokgerecht erbij om uit te proberen en ook die was goed. Tot weer een volgende keer dat ik geen zin heb om te koken. Geloof dat dat wekelijks voorkomt😉🤣

Eriks
23 april 2021

Zoals altijd: poke bowl heerlijk vers, meer dan genoeg en de warme gerechten nog knapperig en warm. Altijd vriendelijke bezorging. Dit is echt ons favoriete bezorgrestaurant van Apeldoorn!