Bewertungen von FUZE Kitchen Korianderplein Apeldoorn

Neue Beurteilungen

5.0
Luca
26 November 2023

Altijd lekker!

Gijsbert
21 November 2023

Iedere keer weer top eten, altijd vers en ruim voldoende

Jordy
20 November 2023

Heerlijk

Jeroen
18 November 2023

Wederom heerlijk gegeten! Bezorging is vaak wel aan de late kant maar zeker het wachten waard. Nu meerdere keren besteld bij FUZE, echt superlekker eten voor het hele gezin.

De Goede
13 November 2023

1 vd sushi's was afwijkend formaat. De helft van normaal formaat qua dikte. Vond dat erg jammer.

Miranda van Dam
10 November 2023

Zoals gewoonlijk lekker eten. En super bezorging! 😉

MJ
1 November 2023

Altijd goed en lekker (vers}! Bijna altijd snelle bezorging, sneller dan vooraf geschatte tijd (bij zo snel mogelijk).

Leni Kox
1 November 2023

Zoals gewoonlijk prima verzorgd, we hebben heerlijk gegeten!

Sanne
29 Oktober 2023
Marjolein
28 Oktober 2023

Hoge kwaliteiet, fantastisch eten, veel keuzes om te personaliserwn (pokebowls bij voorbeeld), goed verpakt, hele vriendelijke mensen met hart voor hun zaak. Helemaal fan!

Sylvia
27 Oktober 2023
.
22 Oktober 2023

Perefect optijd, wokbox was erg goed op smaak. Ook was die heel heet bij aankomst en het vlees was heerlijk mals.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

R Brinkman
22 Oktober 2023

Heerlijk eten, grote porties, helemaal prima!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Carola
21 Oktober 2023

Heerlijke pokebowl...vers, en veel! Bezorging zou een uurtje duren, maar was er binnen een half uur. Top!!

Jan en Anja Smale
21 Oktober 2023

Heerlijk eten, perfect in balans allemaal. Ga zeker weer bestellen.

Van der vegt
8 Oktober 2023

Super lekker , vers eten en hele vriendelijke mensen . Snelle bezorging 🚚

R
7 Oktober 2023

Vriendelijke mensen, maar het eten had echt geen smaak
. Het leek alsof er geen saus op zat en de kip was taai, ik had na goede verhalen meer verwacht


Dewi
3 Oktober 2023

Heerlijke pokebowls😍 super vriendelijk personeel!!

Elmar
2 Oktober 2023
Kaylee
1 Oktober 2023

De pokebowls waren heerlijk, goed gevuld en fijn dat je ze zelf kan samenstellen. Het was heerlijk. Dankjewel.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Manon
1 Oktober 2023

Zoals altijd was het weer zeer goed!

Van Kampen
1 Oktober 2023

Voor het 21 diner voor onze dochter hebben wij als hoofdgerecht voor allemaal pokebowl besteld..hebben zelf de borden gebracht die ze daar mooi hebben opgemaakt đŸ‘ŒđŸ» en nog belangrijker.. ze vonden het heerlijk!!! Bedankt FUZE Kitchen voor het meedenken en verzorgen van het hoofdgerecht voor het diner.

S
29 September 2023

Weer heerlijk gegeten!

Moot
28 September 2023

Heerlijke pokebowl, bedankt!

Brandon
27 September 2023

Geweldige service en heerlijk eten!

Thijmen
23 September 2023

Perfect!

Henry
21 September 2023

Gewoon weer heerlijk eten. Ze zijn en blijven onze favoriet.

S. Jansen
18 September 2023

Goed eten en prima porties. Wij hadden een udon noodles box en een menu B. De noodles was prima, groenten leek wel uit diepvrieszak. Dat is het enige, verder was het lekker! Het menu was ook prima, goede sushi en bijgerechten. Wij zullen nog wel vaker bestellen.

Dewi
15 September 2023

Super lekkere pokebowls altijd, vriendelijk personeel!

Zainab
14 September 2023

Heerlijk wok bowl en goede service!

Luca
13 September 2023
Femke
7 September 2023

Normaal altijd 5 sterren. Maar ik vond het vandaag minder. Ik had dubbele hoeveelheid gefrituurde garnaal besteld. (Wat ik normaal ook doe) en dit was veel minder dan normaal. Ook waren in de ene pokebowl de stukken heel groot en heb ik zowel de zalm als de kip en ananas moeten snijden. Maar de smaak was zoals altijd heerlijk en vers. En de levering was superđŸ‘đŸŒ

Peter van Ark
7 September 2023

snel, lekker en in 30 Min bezorgd,

Nicolette
5 September 2023

Wederom super!

Luca
3 September 2023
Stefan
1 September 2023
M.Geissler
28 August 2023
Mischa
27 August 2023
Faye
27 August 2023

Het is altijd vers en lekker

Suus
11 August 2023

Snelle sevice, heerlijk eten, volgende keer zeker weer!

Naz
10 August 2023

Zoals altijd is het eten fantastisch. Ook lekker optijd

Ines
10 August 2023

Weer super lekker gegeten, doen alles naar wens en extra blikje cola erbij! Ben zeer tevreden.

Kiki
9 August 2023

Super super lekker!!!!

Luca
9 August 2023
Aletta
4 August 2023

Zoals iedere keer weer heerlijk. Alles weer vers, Ă©cht lekker!

kor
4 August 2023

Super lekker en vers👍👍👍

Sanne
1 August 2023
Klaas
25 Juli 2023
Ludo
20 Juli 2023

De wok boxen zijn heerlijk!

Esther
17 Juli 2023

Onze complimenten, was weer heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

De boer
16 Juli 2023

Wat een heerlijke maaltijden, goede porties, TOP kwaliteit, super vriendelijke mensen

Jacqueline
15 Juli 2023

Onze zoveelste pokébal van Fuze kitchen. En vertrouwd lekker. Snel bezorgd. Kortom helemaal top!

Mariska
10 Juli 2023

Helemaal top! Echt lekker eten en snelle bezorging 💖

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Miranda
10 Juli 2023

Super lekker gegeten!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henry
9 Juli 2023

Dit is en blijft een toppertje. Ik geef niet elke keer dat ik bestel een beoordeling maar het is mij nog NOOIT tegengevallen ! Ik heb hier al tientallen keren besteld, er is letterlijk Ă©Ă©n keer iets verkeerd gegaan met de bestelling maar dat is direct en super netjes afgehandeld. Ik blijf hier nog heel vaak bestellen en hoop dit nog lang te kunnen doen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dianne
9 Juli 2023

Wederom een heerlijke sushibowl besteld met courgettelinten, goede portie. De wol shrimp bowl met zoetzure saus blijft de grote favoriet van mijn man. Voor een kind van 7 is de hvh papat echt te veel. Een kinderbox staat helaas niet op de menuprijs en zou een mooie toevoeging zijn, dan ook met de helft minder papat en bijvoorbeeld een appelmoesje en een drankje oid.

Luca
25 Juni 2023

Top!

Kim
19 Juni 2023

Eten was er snel, pokebowl was iets minder dan vorige keer. Gefrituurde kip en garnalen waren slapjes en hij was wat aan de koude kant. Smaak was wel goed !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

wietse
14 Juni 2023

Weer super gegeten. Het was weer erg lekker, goed warm

Jan
13 Juni 2023

Heerlijk en mooi op tijd.

Rutgers
12 Juni 2023

Altijd goed ! Mooi op tijd en heerlijk 👍

Anoniem
10 Juni 2023
Sjoerd Kraaijenhof
5 Juni 2023

We bestellen hier geregeld ons eten en worden altijd vriendelijk geholpen. Het eten is lekker en goed.

Zoë
4 Juni 2023

Wij hadden een pokébowl besteld. Deze was echt super lekker en heel erg snel gereed. Het personeel is vriendelijk en ze bellen netjes op als het eten eerder klaar staat.

Hans en Anneke
28 Mai 2023

Het was heerlijk! De bowls waren super goed gevuld. En de garnalenkroketjes ook heel lekker! Dank ook voor de loempiaatjes ❀ Heel aardige bezorger :-)

wietse
27 Mai 2023

Het was weer top. En ook mooi op tijd geleverd. Bedankt maar weer!

Hanneke Heinen
25 Mai 2023

Op tijd bezorgd en erg lekker

P.Lalihatu
20 Mai 2023
Mira
19 Mai 2023
Stefan
12 Mai 2023

Top!

Sylvia Reerds
9 Mai 2023
Ashkan
7 Mai 2023

Altijd lekker vers Beste in Apeldoorn

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lia Voogd
7 Mai 2023

Weer super gegeten. Het was weer erg lekker, goed warm en op tijd bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

kor meuken
5 Mai 2023

Echt een Top Gerecht heeeeerrrllijjkkk

Miranda van Dam
1 Mai 2023
Marina geven
26 April 2023

Super goed eten en goede service

Luuk
23 April 2023
Femke
20 April 2023

Super!!

Roy
19 April 2023

Altijd lekker vers en snelle bezorging

RachĂšl
19 April 2023

Heerlijk en heel snel bezorgd. Wel jammer dat de visseneitjes niet meer in het toppinglijstje staan.

Annabel
16 April 2023

Goede poke bowl met veel vis en precies op de afgesproken tijd bezorgd. Top!!

Anneke
14 April 2023

Het was weer top. Zoals altijd goed gevuld met heerlijke ingrediënten. En ook mooi op tijd geleverd. Bedankt maar weer!

Aletta
14 April 2023

Wéér héérlijk! En snel!

Femke
13 April 2023

Altijd lekker, goede service en vriendelijke mensen!

Yara
11 April 2023

Fantastische poke bowls! Was erg lekker en goed gevuld

wietse
9 April 2023

Heerlijk gegeten en heel goed warm bezorgt!

Adri
3 April 2023

Altijd goede verse ingrediënten, erg lekker. Bezorging ook altijd prima, maar ook afhaal is goed georganiseerd/snel. Toen er een keer iets fout was gelopen bij de pintransactie en ik daardoor dubbel had betaald, namen zij contact met me op en hebben ze meteen teruggestort.

Peter van Ark
2 April 2023

het eten was heerlijk en op tijd bezorgd.

Stefan
2 April 2023

Perfect eten, altijd op tijd bezorgd. Nog nooit iets fout gegaan met de bestelling, en we hebben er al heel wat geplaatst. Top!

Ruiters
31 MĂ€rz 2023

Zoals altijd weer perfect!!!

Marianne
27 MĂ€rz 2023

Heerlijk gegeten en heel goed warm bezorgt!

Y Terwel-veldhuis
24 MĂ€rz 2023

Was super

C. Koldenhof
18 MĂ€rz 2023

Echt een aanrader! Veel, vers en een super snelle bezorging!

Dana
18 MĂ€rz 2023

Ontzettend aardige man bij het ophalen. Heerlijk gegeten. Sojabonen waren nog alleen nog wat te hard. Voor de rest top service!

Ellen Veenendaal
13 MĂ€rz 2023
Jan
12 MĂ€rz 2023

Het was weer heerlijk.

Roel
11 MĂ€rz 2023

Gewoon goed en lekker eten!

Nancy
9 MĂ€rz 2023

Lekker en veel

Kitty
9 MĂ€rz 2023

Rijkelijk gevulde poke bowl. Alleen geldt dit ook voor de saus waardoor het erg zout proefde. Misschien een volgende keer de saus appart leveren zodat de klant zelf de hoeveelheid kan bepalen.

Dennis
8 MĂ€rz 2023

Lekker eten, en binnen 20 bezorgd

Vera
4 MĂ€rz 2023
Meike
28 Februar 2023

Vandaag veel te veel saus over de pokebowls, helaas niet zo lekker als anders.

Gerdien
26 Februar 2023

Onwijs lekker!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Miranda
24 Februar 2023
Milou Vogelsang
22 Februar 2023

Altijd erg tevreden over jullie heerlijke eten. Helaas kwam het vandaag helemaal ‘vies’ aan. Werd per scooter bezorgd. Bakjes lagen op hun zij en op de kop in de tas. Al het eten door elkaar en het had gelekt. Zag er niet smakelijk uit. Helaas. Normaal nooit geen klachten đŸ‘đŸŒ

Huisman
18 Februar 2023

Zoals altijd top! De beste pokebowl die er maar kan zij !

a
13 Februar 2023

Heerlijk! Keurige bezorging, op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martijn
6 Februar 2023

Zo vaak hier al besteld en het is altijd gewoon goed! Daarnaast ook altijd optijd. Complimenten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rick
5 Februar 2023

Was wederom super

Esther
30 Januar 2023

Voor ons altijd pokebowl van fuze. Niets wat ons betreft kan deze overtreffen. Ook dat je hem zelf kunt samenstellen is zo fijn.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

John
29 Januar 2023

Super lekker maar de bezorging mag wat sneller

Renate Lenters
28 Januar 2023

Een tijdje geleden voor het eerst een poke bowl van jullie mogen proberen bij vrienden van ons . Vandaag zelf besteld voor mijn man en mij . We hebben er van genoten en de bezorger was ook op tijd. Dus snel weer bij jullie bestellen

Rooks
27 Januar 2023

Lekker, ga zo door

Jan
6 Januar 2023

Lekker en snel

Miranda
4 Januar 2023

Het eten en de bezorging was zoals we gewend zijn weer helemaal top!

Schuurman
2 Januar 2023

Zoals altijd: supervriendelijke bezorgster en heerlijk eten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bas
2 Januar 2023

Je kan de pokebowl helemaal zelf samenstellen wat ideaal is. En dan krijg je een mooi gevulde bowl. Een aanrader!

Tim Bosch
2 Januar 2023
Corné
1 Januar 2022

We vonden het lekker alleen de Gon-Bao vond ik niet echt sterk gekruid en eigenlijk ook helemaal niet echt pittig.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ruud
31 Dezember 2022

Het was weer heerlijk en keurig optijd geleverd

Eva
30 Dezember 2022

Beste pokebowls!! Jullie zijn top mensen

Willem Veldhoen
29 Dezember 2022

Heerlijk eten. Echt bijzonder constant hetzelfde hoge niveau! Altijd keurig op tijd en lekker snel!

Gerard
24 Dezember 2022

Dit was de eerste keer dat wij wat hadden besteld Het eten was heerlijk goed warm,vers,juiste hoeveelheid. We werden zelfs gebeld dat het eten wat later werd bezorgd en kregen wat extra's bij onze bestelling. Dit is pas service.

Ronald
23 Dezember 2022

Grote porties, heerlijk op smaak en vol met groenten, vlees en garnalen. Echt een aanrader!!

Celeste
20 Dezember 2022

Alles is gewoon perfect geen enkele opmerking

Henry
12 Dezember 2022

Al heel vaak hier een heerlijke maaltijd besteld en nooit teleurgesteld. Dit keer de friet met majo mee besteld en ook deze werd goed afgeleverd. Nog steeds warm, knapperig en gelukkig niet te zout. Van mij dus wederom 5 sterren en blijf jullie aanraden bij anderen.

Erik
11 Dezember 2022

Heerlijke smaak, goed warm en prima op tijd bezorgd

Mischa
4 Dezember 2022

Altijd genoeg en goede kwaliteit!!

wietse
3 Dezember 2022

Zoals altijd; heerlijk eten, goed verpakt, bezorging op afgesproken tijd en nette bezorger. Bedankt weer!

Rudolf
1 Dezember 2022

Helaas was niet alles van de bestelling aanwezig, maar net als andere keren werdt dit na een simpel telefoontje snel en goed opgelost. We hebben ook andere thuisbezorgd poke tenten geprobeerd maar naast geen constante quality en slechte levering of zelf incorrecte levering is fuze een die wel altijd tot op heden de constante quality weten te waarborgen

Wybi
1 Dezember 2022

Al vaak besteld, Bowl is heerlijk en goed gevuld

Van es
24 November 2022
Miranda van Dam
22 November 2022
Aletta
21 November 2022

Uiteraard weer heerlijk gegeten! Alles weer net zo vers als altijd. Wel was de wasabi vergeten, dat was jammer. Daarentegen hebben we gratis een flinke portie cassave gekregen. Dank daardoor!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rz
21 November 2022

Top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tommy
14 November 2022

Bestellen bijna wekelijks bij Fuze kitchen. De wok gerechten zijn een aanrader! Service is ook top mocht je bestelling verlaat zijn krijg je telefoontje.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

K
13 November 2022

Gewoon goed zoals altijd

Anoniem
12 November 2022

Heerlijk en meer dan genoeg!!

Sharon
11 November 2022

Bestelling werd weer snel geleverd, en het eten smaakte weer heerlijk! Lekkerste poke bowl wat ons betreft!

Anoniem
10 November 2022

Was lekker!

wietse
10 November 2022

Zoals altijd; heerlijk eten, goed verpakt, snelle bezorging en nette bezorger. Bedankt weer!

Anoniem
6 November 2022

Loempia’s waren zacht en niet goed doorbakken. PokĂ©bowl maakte het gelukkig goed, die smaakte wel lekker. Gratis drankje was een leuke bijkomstigheid!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Elske
6 November 2022

Heerlijk, mooie producten, snel bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marco
4 November 2022

Zeer vriendelijk, heerlijk eten, ruime keus, goede prijs.

Anoniem
3 November 2022

Beste pokebowl van Apeldoorn!

Mirka Moot
2 November 2022

Snelle bezorging en heerlijk gevulde poké bowl met courgette sliertjes als basis. Lekker licht, prettiger dan rijst en smaakvol!

Michiel Slot
2 November 2022

erg lekker eten, mooie porties en snel bezorgd! Top oplossing als ik moet koken:)

-
1 November 2022

Beste pokebowl van Apd

Mickey
28 Oktober 2022

Eten was weer heerlijk.

Daan
28 Oktober 2022

Fantastisch eten, elke keer zijn we weer verrast met hoe snel het er is, hoe goed de porties zijn en hoe lekker het is. Dank!

Lisa
27 Oktober 2022

Heerlijke pokebowl eb sushi!

Hans Reijenga
26 Oktober 2022

Helemaal top, zoals altijd. Lekker, vers en snel bezorgd 👌

Marion
25 Oktober 2022

Altijd goed!

Trip
23 Oktober 2022

Vers en zeer smaakvol. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Lara
21 Oktober 2022

Heerlijk 👍

Sang Mi
21 Oktober 2022

Heeeele snelle levering, lekker eten en vriendelijk personeel :)

Taekema
21 Oktober 2022

Al vaker besteld, en het was zoals altijd weer helemaal in orde en lekker!

JC
19 Oktober 2022

Ik heb ervoor gekozen om het eten op te halen. Ik kwam een kwartier te vroeg en op dat moment was mijn bestelling net klaar. Eten was goed ingepakt waardoor het nog lekker heet was toen ik thuis aankwam. Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten en ze hebben ook nog eens royale porties! Ik zit bom vol đŸ€—

Esther
18 Oktober 2022

Top, erg lekker (véél) en erg vriendelijke bezorger. Wij gaan dit vaker doen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Raymond Jansen
17 Oktober 2022

Het eten smaakt altijd en wordt goed warm afgeleverd. Prijs/kwaliteit is zeer goed

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Aletta
16 Oktober 2022

Absoluut verse producten, heerlijk gegeten! đŸ‘đŸ»

Jorik
15 Oktober 2022

Top eten

Elise
13 Oktober 2022

Betere kwaliteit gewend..er zaten erg weinig garnalen in en eerder bestelde poke bowls smaakte beter.

Elah
11 Oktober 2022

Super lekker!!

Miranda
10 Oktober 2022

Altijd lekker en goed!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bianca Luttikhuizen
2 Oktober 2022
Lara Schippers
23 September 2022

đŸ€€ heerlijk

Luca
18 September 2022
Henry
18 September 2022

Als vanouds weer heerlijk gegeten ! Blijft een aanrader.

Stefan
16 September 2022

Zeer goed

Miranda van Dam
14 September 2022

Het is altijd weer een feestje om shusi van hun te eten! Lekker gecombineerd met krokant kipstukjes. Altijd snelle bezorging!!!

Violeta
14 September 2022

Heel lekker eten, wij zijn met elk bestelling zeer tevreden. Sushi en warme gerechten smaken heerlijk. Super vriendelijk personeel ook. Ik ben blij dat we Fuze Kitchen hebben geprobeerd en wij zijn snel vaste klanten geworden :)

wietse
12 September 2022

Zoals altijd; heerlijk eten, goed verpakt, snelle bezorging en nette bezorger. Bedankt weer!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ingrid
10 September 2022

Al een aantal keer bij Fuze besteld en niet voor niets, zeer goed eten en de opgegeven bezorgtijd klopt altijd.

Footjeivie
10 September 2022

Altijd kwaliteit en over heerlijk. Toppers!!!.

Geissler
6 September 2022

TOP!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Omer Yildirim
5 September 2022

Heerlijk eten! Wij bestellen altijd bij Fuze kitchen, echt nooit teleurgesteld. Sushi, pokebowl en wok is superlekker

Monique van Es
4 September 2022
Hashemi
30 August 2022

Goede service. Zelfs had ik een verkeerde gerecht gekozen maar na een telefoontje werd dit netjes en goed opgelost. Zeker een aanrader!

Miranda van Dam
28 August 2022

Het eten was weer heerlijk! Lekker vers en goed van smaak!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Michorius
27 August 2022

Fantastische pokebowl's! Smaken heerlijk!

K
26 August 2022
Schippers
25 August 2022

Heerlijk!

Roy
18 August 2022

Heerlijke sushi. Lekker vers gemaakt. De bezorger was eerder dan de aangegeven tijd gekomen.

Schippers
18 August 2022

Heerlijk eten

Meike Borghoff
17 August 2022

Lekker gesnackt! Bedankt voor de extra kroepoek. Hebben we lekker van gesnoept!

Roy
16 August 2022

Heerlijke pokebowls met lekkere verse producten. Snelle bezorging

Noor
10 August 2022

Eerste keer besteld bij jullie. Het was heerlijk en veel.

Pieter
7 August 2022
Ellen
6 August 2022

Zoals altijd
Super lekker en meer dan genoeg eten.

Geissler
6 August 2022

Snelle service en heerlijke gegeten. Top gedaan.

Frank
5 August 2022

Wederom fantastisch, thanks voor de mini loempia’s. Wordt gewaardeerd!

Miranda
3 August 2022

Zoals altijd weer heerlijk!!! Vriendelijke mensen en snelle bezorging 😃

Footje
3 August 2022

Heerlijk gegeten

Monique
29 Juli 2022

Was weer geweldig! De 2 samengestelde pokebowls waren heerlijk! Alles lekker vers!

Michiel Slot
28 Juli 2022

Nieuwe gerechten uitgeprobeerd die super lekker waren. We worden steeds blij verrast door Fuze. Top!

Sanne
27 Juli 2022
Roy
25 Juli 2022

Altijd goed hier. De bezorger was ruim binnen de aangegeven tijd hier. Heerlijke poke bowls!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Vootje
24 Juli 2022
Anisa
23 Juli 2022

Hele snelle bezorging en heerlijkkkkkkkkkk eten

Yvonne
23 Juli 2022

Het was wederom super 🙂

wietse
23 Juli 2022

De pokebowl was weer top Altijd snel geleverd,

Adri van Ommen
21 Juli 2022

De pokebowl was weer toppie. Gezonde fastfood voor een mooie prijs. Heerlijk

Daan
20 Juli 2022

Altijd snel geleverd, altijd mega lekker en goede prijzen. Ik bestel al maanden nergens anders meer als ik pokebowl of wokgerechten wil.

Eric
15 Juli 2022

Zeer goed en lekker eten en zeer vriendelijk personeel

Sylvia
8 Juli 2022
Rachel
8 Juli 2022

Ruim binnen de tijd 3 goedgevulde en kraakverse pokébowls ontvangen. Erg lekker en prima prijs-kwaliteit verhouding!

Rozema
7 Juli 2022

De lekkerste sushi en poke bowls van Apeldoorn!

Michiel Slot
6 Juli 2022

De eerste bezorging was niet compleet, dit werd binnen 5 minuten goed opgelost. Daarna was het weer erg lekker eten!

Thomas
4 Juli 2022

Altijd erg goed! Dit keer was er een foutje gemaakt met de toppings, na een belletje kwamen ze binnen 20 minuten met een nieuwe pokebowl. Niets dan lof over deze zaak.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Willem Veldhoen
4 Juli 2022

Is echt een aanrader, heerlijke maaltijden!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joyce
3 Juli 2022

Super service, snelle bezorging en lekker eten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Schippers
3 Juli 2022
K
2 Juli 2022
Brandon
1 Juli 2022

Het was echt lekker

Mirka
29 Juni 2022

Heerlijke pokebowl en crispy kip sushi binnen de beloofde tijd bezorgd!

Pat
29 Juni 2022

Erg lekkere poke bowl! Met courgetti ipv rijst! Veel smaak en vers! Op tijd klaar toen ik het kwam halen.

Gerritse
28 Juni 2022

Weer heerlijk gegeten. Zowel de visbox als de Shusi box zijn echte aanraders

Lorenzo
26 Juni 2022

Het was weer goed! đŸ‘đŸ»

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tijssen
26 Juni 2022

Wij bestellen hier regelmatig. Alles is heerlijk en super vers. Wij bestellen nergens anders meer de pokibowl!!

Linde
24 Juni 2022
Afra
22 Juni 2022

Lekker eten, snel klaar, aardig personeel!

Sylvia
17 Juni 2022
Ronald
17 Juni 2022

Was weer heerlijk, zeer rijk gevuld en uitstekende kwaliteit. Zeker terugkerende klant.

Sylvia
11 Juni 2022
Gerritse
10 Juni 2022

Weer heerlijk gegeten. Altijd vers en lekker. En goede service.

Marion
8 Juni 2022

Altijd goed en op tijd en super kwaliteit

L de Wijs
6 Juni 2022

De bezorging was precies op tijd en het eten was weer geweldig: heel erg lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henk
3 Juni 2022
Elsa
2 Juni 2022

Zoals altijd heerlijk eten! Ook het bezorgen ging weer snel en ook vandaag weer een super vriendelijke bezorger. Top! đŸ€©

Gerben
31 Mai 2022

Erg lekker.

Sylvia
29 Mai 2022
Sharon
26 Mai 2022
Gea
26 Mai 2022

Verse maaltijden, snelle bezorging

Bert
24 Mai 2022

Heerlijk, vers en smaakvol!

Ines Bijloo
24 Mai 2022

Na een verkeerde bestelling goed opgelost! Echt top. Altijd heerlijk eten.

Julian te Riele
21 Mai 2022

Vaste klant, altijd heerlijke pokebowl en aardige en goede service met gratis extra! Helemaal super!!

van Es
12 Mai 2022

Elke keer weer een feestje, goede vriendelijke service en echt lekker eten!

wietse
9 Mai 2022

Eten is van goede kwaliteit en goed warm! Bedankt!

Watti
8 Mai 2022

Lekker hoor en lekker vlot bezorgd.

Jelle Kuiper
5 Mai 2022

Heerlijk was dit, mijn eerste pokebowl. Ik kon de tijd van bezorging die ik graag wilde niet vinden dus had dit in notities gezet. Hiervoor ben ik specifiek gebeld dat dit mogelijk was. Superfijn! (En nog een extra fanta erbij ook is wel toppie)

a&w
4 Mai 2022

Wij zijn altijd super tevreden, ze regelen ook altijd mijn sushi zonder avocado ;) toppertjes zijn het!!!!

RZ
2 Mai 2022

Het was weer even lekker als altijd, alleen zat er deze keer erg weinig rijst in. Iets wat andere keren beter in verhouding was.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Altijd zoooo lekker!
30 April 2022
Gerard
25 April 2022

Zoals altijd wat je ook besteld, lekker en vers. Niet vergeten klantvriendelijk.

Esther
22 April 2022

Was weer helemaal top! Onze favoriete pokebowl.

Sanne
21 April 2022
Nick
20 April 2022

Grote porties, netjes op tijd en smaakte goed 😊

Gerard
16 April 2022

Toppers

Jacqueline
7 April 2022

Fantastische poke bowls! Zeer goed gevuld en erg lekker. De wachttijd op de bezorging is wel erg lang.

Marion van der Schaaf
31 MĂ€rz 2022
Miranda
31 MĂ€rz 2022

Zoals altijd, heerlijk! Vers smakelijk goeie service en snelle bezorging!

S
26 MĂ€rz 2022

Eten is van goede kwaliteit en goed warm! Bedankt!

Stefanie
23 MĂ€rz 2022

Lekker en snel bezorgd

Sanne
22 MĂ€rz 2022

Bestel regelmatig bij Fuze. Altijd lekker eten!

wietse
16 MĂ€rz 2022

Jammer deze keer was het eten slecht . Zeer flauw en het vlees zeer taai en de loempia's waren koud

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Haak
13 MĂ€rz 2022
Sanne
9 MĂ€rz 2022
wietse
7 MĂ€rz 2022

Bestelling keurig op tijd geleverd. Het eten was heerlijk, en ook goed warm. Aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kitty
7 MĂ€rz 2022
Margreet
5 MĂ€rz 2022

Ik bestel hier regelmatig. Altijd een snelle levering (zelf eerder dan verwacht) en heerlijk eten. Gratis kroepoek en een blikje drinken, geweldig!!

Sharon
3 MĂ€rz 2022

Dol op jullie pokebowl! Altijd vriendelijke bezorgers!

Charlotte
2 MĂ€rz 2022
A.N
2 MĂ€rz 2022

Snel bezorgd en heel lekker!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henk
28 Februar 2022

Het was weer prima

Ellen
26 Februar 2022

Gezond Ă©n heerlijk eten! PokĂ© bowl is helemaal naar wens samen te stellen en er is veel keuze. 😍

Mischa
21 Februar 2022

Nooit te weinig en altijd lekker.

Miranda
21 Februar 2022

Het eten was heerlijk en de bezorging binnen de afgesproken tijd ga zeker weer bestellen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ellen
18 Februar 2022

Door weer en wind đŸ‘ŒđŸŒ Het was weer heerlijk!

Rick
17 Februar 2022

Perfect optijd en heerlijk zoals altijd

Henk Schimmel
17 Februar 2022

Deze keer was alles prima

Thijmen van den brink
15 Februar 2022
wietse
14 Februar 2022

Prima bezorging, veel eerder dan verwacht. Eten was heerlijk en een royale portie.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rene
13 Februar 2022

Vriendelijk personeel en erg lekker eten!

Sander
13 Februar 2022

Erg lekkere poke bowl

Henk Schimmel
13 Februar 2022

Eten was goed qua smaak en temperatuur, het was alleen vervelend dat een bakje zeewiersalade niet goed heeft dicht gezeten, dus alle zeewiersalade lag door de hele tas over al het andere eten,

Kitty
8 Februar 2022

Het eten was erg lekker. Vergeleken met eerdere bestellingen vond ik vooral de verse groenten beter bereid. Knapperig en mooi van kleur.

Dianne Schroten - Kruithof
6 Februar 2022

We hadden 2 pokebowls besteld, heerlijk vers , lekker gezond, een aanrader. De wok shrimp bowl is favoriet bij mijn man.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lize
5 Februar 2022

Ik kom bijna wekelijks langs voor een pokebowl! Heerlijk eten, grote porties, goede prijzen en super lieve medewerkers! Ik ben Fan!

Sylvia
5 Februar 2022
Ine Huisman
31 Januar 2022

zoals altijd weer heerlijk. ze hebben hier de beste Pokebowls en het eten is altijd goed warm als het bezorgd wordt. vriendelijke bezorger en als je wat langer moet wachten altijd een extraatje. een echte aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

van Es
30 Januar 2022

De pokebowl was weer voortreffelijk! Alle ingrediënten zien er mooi uit, smaken goed en het is mooi opgemaakt.

Gerritse
29 Januar 2022

Weer heerlijk gegeten. Altijd vers en goed eten. Top eten en personeel. Het eten werd zelfs bijna een half uur eerder bezorgd dan aangegeven.

Nynke Peeters
27 Januar 2022

Complimenten voor het eten. Bezorgster was vriendelijk en netjes, maar moest ongeveer 1.5 uur wachten op mijn bestelling. Was een beetje lang!

Marjolein
27 Januar 2022
Ellen
26 Januar 2022

Heerlijke pokĂ© bowl! đŸ€© En super service.

Ak
26 Januar 2022

Meest lekker Poke Bowl đŸ‘ŒđŸ»

Miranda
24 Januar 2022

Heerlijk eten zoals altijd en snel bezorgd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mira
23 Januar 2022

Altijd goed, genoeg en lekker eten. Altijd op tijd of eerder (zsm, sneller dan voorspelde tijd in e-mail). Ons favoriete restaurantđŸ„° Bedankt weer!

Merel
21 Januar 2022

Heerlijk eten, vriendelijke mensen! Mijn favoriete plek!

Margreet
19 Januar 2022

Wederom een super gevulde pokebowl. En heel snel bezorgd!